Medielogik

Sundsvalls Tidning har grävt fram den här nyheten: Nicklas Maripuu har spelat för GIF Sundsvall (han gjorde en ++-säsong i Superettan) och nu är han frisk och skulle – teoretiskt!, om Urban mot all sans och förmodan skulle ringa! – kunna tänka sig att spela för GIF igen. 
Skärmavbild 2014-11-07 kl. 15.57.43

Vad står härnäst på dagordningen för Sundsvalls Tidnings reportrar? Slå en signal till Patte Rikama?
”Nej, nej, alltså, jag veeet, Patte, att det inte känns så aktuellt – men liksom om Urban skulle ringa dig, alltså OM!!! – då skulle du väl ändå kunna tänka dig att springa längs högerflanken i allsvenskan?”
”Du vet att jag bara spelat i division fem i år, va?”
”Men jag har inte så många namn här på telefonlistan som jag kan knyta till Giffers. Men så såg jag det; ’Patrik Rikama! Ha! Där har vi ett GIF-namn!'”
”Jag heter Patrik Rikama-Hinnenberg nu.”
”Förlåt. Då har jag kommit fel. Konstigt fråga, det här kanske, men: du har inte Alieu Jagnes nummer?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...