Vägval

Det har skett en positivisering av denna portal, säkerligen till mångas förtret. Det ska förstås till en väldigt stor, närmast uteslutande del tillskrivas Tildes inträde i min tillvaro, men jag tror också att det till en liten, liten del kan bero på den nya krispighet som bildredaktionen lyckats frambringa. Detta enkom tack vare den iPhone-kamera man för en tid fick lägga lånerabarber på. Borta var de sorgsna bilderna på ett grånat och sammansatt stycke nytinad sej; komna var de sprakande vår- och sommarfärgerna i dussinet krispiga megapixlar.
Men nu är dessa sötesbrödsdagar tillfälligt över. Jag är tillbaka vid den korniga, grånadsfrämjande Samsung-linsen.
image
Denna kallar jag ”Grånad Hushållsost i Kallhällsdis” och filtret som används är det naturliga kornighetsfilter som ligger obligatoriskt inbakat i en riktigt gammal mobilkamera.
Det var länge sedan vi hade en omröstning på portalen – den uppriktiga anledningen till det är att jag alltid drabbas så av den svaga svarsfrekvensen (inte ens i den gamla och ständigt pyrande ”Hamilton Thorpe eller Gudmunder Mete”-frågan kunde det mobiliseras) – men nu är det dags, ty jag är uppriktigt nyfiken:
[socialpoll id=”2227605″]

2 Kommentarer on “Vägval

  1. Har senaste tiden saknat all Fi-propaganda på denna portal. Har ryssarnas flyg och ubåtskränkningar fått dig att inse att det kanske kan behövas ett militärt försvar ändå?

    1. Roligt ändå att ingen är längre intresserad av vad Carl Bildt har att säga. Måste kännas bittert för den gamle russofoben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...