Donatas Vencevicius Memorial Trophy – omgång 8:

donne
Jag hade något av en succéomgång senast där Di Maria fortsatte dansa omkring med sina flinka och fortsatt La Liga-tempurerade fötter, där Gylfi åter visade Lasse Lagerbäck-form och där till och med en dittills likstel Conor Wickham sprattlade till med ett mål och ett assist. 67 poäng var långt över snittet och förde mig med en spikrak grönpil uppåt i tabellen; kvarklängande på det sakta ivägtuffande topptåget.
Läge att luta sig tillbaka, lägga upp fötterna på Fantasy-skrivbordet och bara göra någon liten småändring? Byta en bänkad 4.5-olycka mot en annan och hålla laget intakt?
Den mindre FPL-skötaren skulle ju kunna tro det, men nej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...