En supersöt kattunge

Jag kan just nu bara skriva inlägg i mobilen. Det har tydligen – enligt One.coms chattsupport – ”skapats nya användare och inloggningar till hemsidan” samtidigt som min har slutat gälla. Och det är väl inget märkligt med det: det var väl egentligen bara en tidsfråga innan man skulle slussas ut. Pirkt.se har växt sig för stor för mina tangentbordsvalser; nya krafter lär snart presenteras från ett av portalen ägt bemanningsföretag.
Men det får konsekvenser redan nu. Jag kan nämligen i stort sett bara skriva inlägg i mobilen från nattbussen, ty bara på nattbussen (som jag nu i veckoslutet är tillfälligt åter på) lyckas jag uppbringa den sortens kraftiga dåsighet och mentala oskärpa som gör att jag inte inser att ett mobiltelefonskrivet inlägg egentligen bara är ett jättelångt sms till min mor.

1 Kommentar on “En supersöt kattunge

  1. Det är det finaste jag läst sedan jag konfirmerade mig! (Som kyrkans företrädare utelämnar jag svärordet)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...