Uppskjutet

Här satt jag och filade på en längre GIF-text, tumledes på nattbussen, när en medelålders mexikan lutar sig över ett och ett halvt sätpar för att berömma mina brandgula strumpor.
”Very nice, this combination”, sade mexikanen och pekade på min fotanrättning.
Då är man ju tvungen att avbryta. Då är man ju tvungen att i en halvtimme diskutera luftkonditionerare från Bauhaus, arbetsmarknad, fotbolls–VM, den svenska tystnaden och, förstås, ”ifall det inte blir väldigt varmt och svettigt i en liten lägenhet när jag har sex med min flickvän?” – så till den milda grad att mexikanen missar sin hållplats och istället hoppar av vid mig, ger mig en kram och försvinner i natten.
Imorgon blir det GIF-text.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...