En dag ska vi dö men alla andra ska vi leva

Kliv med fördel inte upp innan klockan sex i det arla morgonrycket ifall du ska jobba till 01:30 samma kväll.
Ersätt heller inte sista pendeltåget med ersättningsbussar.
Kombinera under inga omständigheter dessa komponenter.
Mina ömma föräldrar är på besök i Stockholm över helgen – de ska förlusta sig i diverse kulturella yttringar i dagarna tre* – och jag kan på bara en snabbare lunch i förbifarten (jag formligen sprang mot ersättningsbussen mot jobbet med resterna av en räkbelupen baguette i hela mungipeområdet) konstatera att jag saknat dem väldigt på sistone.
Men det får man väl inte säga som 24-åring i det här jävla landet.
*= Jag känner mig tvungen att förklara att det handlar om Stockholm Music and Arts. Ej annan, flamländsk spontanförlustelse**.
**= Få vet att jag kom till jorden genom en skenjungfrufödsel där jag helt sonika, en vanlig tisdagskväll, kravlade mig ur en ugnsgratinerad kassler och förlöstes i ananasspad i en ugnssäker form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...