Källor: ”Vanlig stukning”

Lugnande besked till GIF-sympatisörer:
Vänsterbacken och hålla-sig-kvar-i-allsvenskan-nyckeln Dennis Olssons skada ska inte vara allvarligare än en ”vanlig stukning”, enligt källor så pass nära spelaren att de har hand chattandet från dennes officiella Facebook-konto.
Det ska ha ”känts mycket bättre idag” (måndag) då han också ska ha ”kunnat promenera bra”.
Pirkt.se:s utsände, som stukat en och annan fot och stundtals också dragits med en efterhängsen portvinstå, drog till med en lekmannaprognos på två-tre veckor från höften – men fick optimistiskt mothugg:
Det ”har väl inte sagt någon förväntad tid, men vi får se hur det utvecklas de närmsta dagarna”, menade källan och ”hoppas på lite kortare än så”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...