Pirkt.se-lillfingret

(null)
Det här är kanske mitt favorit-Stockholm; det ouppnåeliga, som bara ligger där och breder ut sig i solnedgången – samtidigt som man sitter inne med ett antal timmar kvar av ett kvällspass och ens lilla drömska topptips spruckit i tusen bitar.
 
Man ger sin kamrat Martinsson Pirkt.se-lillfingret – och han nyper hela koncernnäven. Delningssuccén visste inga gränser; länkar delades på Facebook, favoritmarkerades på Twitter och det ska till och med ha snackats om den vassa GIF-krönikan på Pinterest. Nu sitter jag bara och väntar på mejlet från de flamländska mediemogulerna bakom portalen; mejlet som förkunnar att jag tappat min roll som förstepennstumpsvevare.
 
Han var inne och tassade på ämnet, Martinsson, men oj: vilket viktigt besked som (eventuellt) kommer imorgon. Hur illa däran är Dennis Olsson och hans stackars fot?
Vad har de allsvenska ettårssejourerna 2008 och 2012 gemensamt? Jo, bland annat att man båda gångerna nasade iväg en ytterback till Norge. Tobias Eriksson lämnades hux-flux åt sitt öde på högerflanken när Mikael Lustigs överlappningar försvann inför hösten 2008 och senast Giffarna stack näbben ovanför den allsvenska ytan bytte man en David Myrestam-livboj mot ett Robbin Sellin-blysänke och några tusenlappar.
Då fick vi oss i alla fall en allsvensk halvsäsong innan det barkade hän.
En allvarligt skadad Dennis Olsson-tass imorgon, som gör honom indisponibel i premiärbacklinjen – när Marcus Danielsson sedan tidigare kastat in handduken?
SeinfeldSKRIKERHJÄLP kopia
Rúnar Mar Sigurjonsson dras ju också med en ”svullen sena i knät” som hållit honom borta ifrån att ens dra på sig en GIF-keps under vintern.
En synnerligen luddig och svårbedömd skada – en knäpartiets portvinstå??? – som verkar vara omöjlig att tidsbestämma; bara mitt i grunden positiva lynne håller mig ifrån att spekulera om att hans knä är en Alf-Inge Haalandsk slamsa.
Men ponera att det går en, det går två, det går tre veckor och premiären mot Malmö FF pockar på och Rúnar sitter kvar på sin träningscykel och grimaserar över sin sensvullnad?
LesieALLTONT


Imorgon är jag ledig och tänkte – kanske!!! om tid finns!!! – summera det jag såg av de svenska cupen-matcher som flimrade förbi under mina dubbla helgpass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...