When in Norrköping

(null)
I tisdags skickade jag in ett bidrag till en pratbubbla-till-bild-tävling i Metro. Och förlorade. Mot en simpel ordvits om ull.
Och i torsdags morse vaknade man upp till minusränta och rödgröna skolfrågeryggdunkningar åt Janne Björklund.
IMG_2259.JPG
Inte konstigt att man kände sig nödgad att fly iväg på torsdagskvällen.
Till Norrköping och tredagarsfestivalen Where’s The Music.
Har man gjort ett gott första intryck på ens nya jobb om ens chef med hundraprocentig övertygelse tror och antar att man ska åka iväg på en tre dagars jazzfestival?
Är det man vet att man interagerat för närgånget med Fredrikstads Jazz- och Bluesklubb?
Är det ett gott förstaintryck att bara åka iväg, vind för våg, en torsdagkväll och lämna (det förvisso än så länge icke-existerande) arbetet därhän på fredagen? Därom tvista de Magdalena Ribbing-lärde.
IMG_2264.JPG
Alice Boman bjöd sedan på fina, men över en timme lite väl likriktade!!!, toner. Ida Redig kommer säkert toppa alla listor jag inte läser i vår. Och Magnus Ekelund var ju mycket finare under egen flagg, men Kitok sjunger om norra Norrland och det är ju alltid bra.
Där: tre en-menings-recensioner.
Vi bor i en lägenhet värdig en målvaktstränare i IFK Norrköping och ikväll ska vi se Hello Saferide, Beatrice Eli och till sist delar av den svenska hiphopeliten. Eller om det var jazzeliten.
Om någon vet något man bör göra when in Norrköping – att ”sitta ner och diskutera hur man är bra i det tysta på ett allsvenskt innermittfält med Andreas Johansson” går inte då han är på läger vid Medelhavet – så har den här portalen ett kommentarsfält där (tro det eller ej) den översta rutan är en valfri pseudonymruta och inte en ”är du en robot?”-fråga där lösningen är ”hog”.

3 Kommentarer on “When in Norrköping

  1. Du får ta det, det är inte alltid så lätt att hänga med i dina svängar, men HOG ska du vara rädd om! Du får inte komma hem till Sundsvall igen om ni inte varit på Arbetets museum, som Laxholmkällaren är en del av? Ha så kul och var rädd om varandra!

  2. Vad tror du pirkt, sitter man nu på aftonbladet och funderar om det är flashbackskribenter som försökt mörda Lars Vilks?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...