Creatures

Mediehusen sände, typ!!!, direktsänt webb-teve-eftersnack från Hammarbys träningsmatcher på La Manga. Varenda medial fotbollskanal där med självaktning* var på plats med reportrar, kameramän och analytiker för att kunna rapportera hem om Birkir Mar Sævarssons varje badtofflesteg.
Samtidigt ser det ut så här när GIF Sundsvall gör klart med en ny målvakt.
lloyd
Jag får sådana oerhörda Laget.se-vibbar av den här Expressen-rubriken. ”Inför serien”, skriver Expressen, som om det handlat om division fyra.
 
”Jaha, Urban. Får ni ihop något lag i år? Kommer ni delta i något seriespel?”
”Ja, vi tänkte spela i allsvenskan.”
”Det var som fan. Med Hammarby, Djurgården och AIK och dom? Malmö?”
”Ja, alla dom.”
”Och ni kommer ner hit? Jaha, ja, men då lär vi ju kanske springa på varandra i vår.”
”Vi har gjort klart med en målvakt också.”
 
true
Det må så vara, kamrater med GIF-sympatier, att vi är kreatur som enligt medielogiken inte torde existera. Men det gör vi ju likafullt.  Och att Pirkt.se, bortsett från en enklare Smajl-analys, lyst med sin GIF-frånvaro under vintern är ju i det här sammanhanget ingenting annat än pinsamt.
Jag har just nu all tid och energi i världen att kanalisera ner i GIF-relaterade inför-allsvenskan-artiklar. Det ska jag försöka göra.

4 Kommentarer on “Creatures

  1. Det motses med stor förväntan, GIF sjoket i den här portalen alltså.
    Men under tiden så kanske du kan aktivera kulturredaktionen och bringa klarhet i om Thåströms nya är nått att ha. Gaffa säger att den är sunk och DN hyllar förbehållslöst. Jag tycker nog att det känns som att man hört att man kan åka kollektivtrafik utomlands tidigare i hans verk och tycker nog inte det ger extrapoäng. är lite inne på att de han släpper i eget namn på senare tid är utan riktig udd.
    Det här med sällskapet var väl den senaste riktigt bra låten han släppte
    http://open.spotify.com/track/1sQOi4jAwxYf3YbyClzAhq

    1. Sinnessjukt att ge den en femma. Jag har väl lyssnat igenom tre-fyra gånger och ”Ner mot terminalen” är väl det enda som går in och verkligen bidrar i hans katalog.

  2. äh strunta i det, lyssnade lite till, han har börjat gjort gubb musik utan nerv, därav hyllningen på DN. Han ska väl bli deras nya Ulf Lundell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...