Bäst Just Nu

Signaturen Hog, känd som en av få signaturer denna portals kommentarsfält lyckats fostra, har försökt sig på att (i brist på annat innehåll på den här portalen) lansera ett ”bäst just nu”-segment i kommentarsfältet.
Det gör man inte utan mothugg.
Bäst just nu, i musikväg, är nog det här:
Anna Järvinen – Affären.
När jag med jämna mellanrum golvas av Anna Järvinens små vardagsporträtt så brukar jag skena iväg och fundera kring hur det skulle bli ifall hon slog sina påsar ihop med Sveriges allra mest geniala vardagskonstnär, Annika Norlin.
Och vid dessa tillfällen kommer jag oftast, om jag är vid gott lynne, ihåg den här lilla covern:

Sedan går jag och nynnar på den i något halvår.
 
 
Jag tänkte förresten nynna mig igenom den kommande månaden.
I morgon tänkte jag se skånskskrålande Västerbron, nästa söndag Hello Saferide på Södra Teatern och helgen därpå ser jag, tillsammans med Tilde, Beatrice Eli, Silvana Imam, Hello Saferide (igen!), Jonte Johansson, Könsförrädare, Alice Boman, Kitok och Amason (med flera!!!) på Where’s The Music-festivalen i Norrköping där alla av värde kommer att hålla låda; ja, det skulle baske mig inte förvåna ifall David Boo Wiklander går upp på scenen och spontanjonglerar med käglor en stund.

1 Kommentar on “Bäst Just Nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...