Geni

Jag har gått och förälskat mig i typsnittet Courier.
Det känns som att varje stavelse jag skriver går direkt ut på text-tv och bidrar med kärnfull information till folket.
Det är också i princip samma typsnitt som text- och bild-geniet* Jesper Waldersten använder på sitt hyllade Instagram-konto.
Så nu kan jag också skapa stor konst, hemma i min ateljé.
IMG_2182.JPG
 
*= Inflationen i begreppet ”geni” fortsatte tyvärr under 2015 års första dagar när en Nöjesbladet-skribent titulerades just ”geni” av ett närmast unisont Internet på grund av den här fotnoten. Inte ens den ryska rubeln har tappat så mycket i värde som geni-epitetet under de senaste åren.
 
Jag tror att Pirkt.se-redaktionens nyårslöfte ska bli att fylla den här portalen med minst ett inlägg per dag; låt det vara en Freddy Adu-uppföljning eller ett kasslerrecept.
Ja, så får det bli. I den bästa av världar, där koncernen ordnar tillgång till en IT-tekniker, skulle man kunna ha olika flikar där man exempelvis skulle kunna spotta ut GIF-nyheter under en ren GIF-flik (vilket av Sundsvalls asiatiska etablissemang tycker Lars ”Wok-Lasse” Krogh Gerson är allra bäst? Vad ska Freddy Adu få för hejaramsa? Ni vet; sånt).
Hur som helst: ett inlägg per dag. Från och med nu.
(På ett rent personligt plan vill jag lära mig att stå på händer. Jag har närmast givit upp mitt livslånga mål att ”kunna hoppa upp och göra tio snabba chins utan att ens se ut att ta i”. Jag är för baktung.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...