Potentiell

Skärmavbild 2014-12-06 kl. 15.23.44
Jag var där och nafsade på Lars Krogh Gersons namn när jag sammanställde den allra första listan över potentiella nyförvärv. Han kändes rimlig och pratade ju tidigt själv om att han kunde lämna Norrköping då han ”måste få speltid för att inte tappa sin landslagsplats i Luxemburg” (märkligt nog; jag trodde det räckte med att ha ett par inte allt för slitna Puma-dojor i sina ägor).
Hade jag inte tagit på mig att skriva långt och utförligt om samtliga potentiella nyförvärv (hade jag bara utelämnat passusen om att Borja Valero i framtiden skulle kunna köpa in sig i Lads!!!) så hade Lasse Kroghs namn helt klart varit med.
Känns troligt, detta. Troligare än de Fotbolldirekt-upplyfta Tranberg-ryktena.

3 Kommentarer on “Potentiell

  1. Varberg har å andra sidan just bekräftat att de fått ett bud från GIF som de sagt nej till.
    Ser väldigt gärna Gerson men jag undrar om klubben vekrligen får ihop den affären.

    1. Det verkar inte bättre än att Tranan är högaktuell, gode Hugo. Jag hoppas ju fortfarande på en Gerson-meriterad Walker-ersättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...