176 centimeter Pussy Riot

silvanaimam
Om ni av någon anledning bor eller befinner er i Stockholmstrakten denna fredag den 5 december så skulle jag varmt rekommendera att för en gångs skulle hoppa över På Spåret och de ostbelupna fredagskexen för att se Silvana Imam på Debaser Strand.
Pirkt.se blev medveten om sin egen kulturupplysande roll inför Alkberg- och Hurula-spelningen och nu är det dags att slå på den stora trumman igen: ikväll, 19.00, gör ni bäst i att befinna er på Debaser Strand.
 
Befinner du dig i Sundsvall? Misströsta ej. Precis som vanligt när det lackar mot jul i Medelpad drar denna orkan in och blåser liv i Sundsvalls kulturliv:
Skärmavbild 2014-12-05 kl. 12.26.32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...