Första förband

IMG_1972.JPG
First Aid Kit, 15 oktober, Annexet:

PPPPP

Ni vet redan.

Jan Gradvall

Nej, men jag måste få påpeka att First Aid Kits spelning på Annexet var av absolut högsta snitt. Jag har inte lyssnat särskilt mycket på First Aid Kit hemmavid –det säger en del att jag har fått deras senaste LP men inte en enda gång applicerat den på vinylspelaren – så mina förväntningar på en och en halv timme välkammad semicountry var modesta.

Men herrejävlar, vilken uppvisning.

När de klev ifrån mikrofonerna och förstärkarna för att med hjälp av en akustisk gitarr och sina oförstärka, mikrofonlösa röster sjunga ”Ghost Town”: oj-jävla-voj, det var nog bara på min kala hjässa som inte håret stod rätt upp.

Gå på First Aid Kit om ni får chansen; Klara och Johanna Söderberg är de två mest genialiska syskon Sverige exporterat till USA sedan Sedin-tvillingarna.

Slut på försenat meddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...