Danny Persson: ”Rent och härligt tålamod”

Grattis…

Danny Persson, Umeå FC och Supporterprylar.se.

danny
I och med sina två mål i Norrlandsderbyt mot Skellefteå passerade Umeå FC:s Danny Persson legendaren Andreas ”Herminator” Hermansson i historieböckerna. 
30-åringen är nu klubbens näst bäste målskytt genom tiderna, men jublar högst åt ett annat jubileum: 
– Jag har, efter fyra år på hyllan, till slut lyckats sälja Drakmössan – dessutom till fullpris, säger prylnasaren lyckligt. 
 
Danny Persson gick i helgen upp på totalt 70 mål i UFC-dressen och passerade därmed den forne allsvenske skyttekungen Andreas Hermanssons notering på 68 baljor.
Men när jubilaren på eget bevåg kontaktade Pirkt.se-redaktionen var det ett helt annat jubileum han ville belysa – i egenskap av nasare av supporterprylar.
– Jag har ju efter fyra år på hyllan till slut lyckats sälja ”Drakmössan”– dessutom för fullpris! INGA KAMPANJER, ERBJUDANDEN ELLER ANDRA FULA SÄLJKNEP! Bara rent och härligt tålamod!, gastar Persson ur kontext.
Umeå FC:s anfallare har i många år drivit sajten Supporterprylar.se (som undertecknad belyst bland annat här) där han länge gäckats av ett naivt inköp av en ”drakmössa” vid uppstarten.
Mössan har legat på hyllan i åratal och av eniga branschkännare setts som osäljbar till fullpris – men nu har 30-åringen, som under året i Superettan ordnade en klickbar länk till prylsajt i sin spelarpresentation, äntligen lyckats.

1 Kommentar on “Danny Persson: ”Rent och härligt tålamod”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...