Donatas Vencevicius Memorial Trophy 2014/15

donne
Vänner, kamrater, ärade bloggläsare, meningsmotståndare, bittra fiender och Manchester United-supportrar; det är dags för en ny omgång av den prestigefyllda Donatas Vencevicius Memorial Trophy.
Folk (läs: singular) har legat på för ett namnbyte – andra inflytelserika GIF-balter förtjänade också en trofé uppkallad efter dem, hette det – men ingenting sätter tonen för denna turnering som minnesbilden (nåja: den något efterkonstruerade minnesbilden) av en Donatas som suger i sig ett par filterlösa Prince runt gymnastikhallsknuten, en gråkall februaritisdag samtidigt som Joel Cedergren till tonerna av glada tillrop löper ut det beep-test som Donatas klev av i målvaktstid.
Och: ett fortsättande på förra årets liga gör att ni som var med ifjol – och som redan har gjort ett lag redan i år – automatiskt går in i ligan. Så oerhört smidigt. Ni är dock än så länge bara följande individer:

Wolf Cola Salzburg Erik Löfgren
Ängoms IS Carl Bergseije
Wilsongs boys Anton Adamsson
Olympique de Berghem Rikard Svensson
Oroa FC Pelle Norredahl
Sundsvall Johan Martinsson
Bramble Joel Januzaj
Asparagus FC Kristian Aronsson
Gruesome Twosome Joakim Morén
Rat Racing Anton Svensson
Bromance IF Patrik Broman
Träben BK Linnéa Samuelsson
Naggad Apkärring Daniel Andersson
Tores Bollpojkar Jonatan Brynielsson

Jag hade gärna redogjort för mitt absoluta världslag – åh, fynden! åh, de ständigt levererande löpande-band-målskyttarna! åh, den perfekta blandningen! – men det måste bli en annan gång; jag jobbar i stort sett hela den här veckan. Man får, med ett vikariat som löper ut i augusti, passa på medan man kan.
Men på lördag, när allt smäller igång med United–Swansea vid halv två-rycket; då kommer ni att, förvisso via en diffus Sportbladet-sajt som inte är lika etablerad som denna, kunna se hela den första Premier League-omgången tillsammans med mig.
Där kan vi väl ses och prata om värderingen av Fantasy-spelare, om reducerade om Stryktipssystem, om orimligheten i att som nykomling lägga 100 miljoner kronor på Leonardo Ulloa och om Gavin McCanns fina stöt på bollen.
Inte bara ligan har samma namn i år – även mitt lag går under samma namn. Det är så med fina namn, man ska inte byta för bytandets skull. The Pains Of Being Pure At Heart byter inte namn inför varje spelning.
Wolf Cola Salzburg ligger dessutom rätt i tiden, som en lika svår som hånfull referens till det österrikiska energidryckslaget som ska upp mot Malmö FF i CL-playoffet.
Och det blev ju också en andraplats för mig ifjol, vill jag minnas. Slagen endast av en Joel Januzaj, men det räknar jag knappt då han antagligen fått inside-info av Adnan.
Jag vill dessutom minnas att jag inför säsongen skakade virtuell tass med ett tiotal Selånger-spelare om ett vad på hundra kronor per näbb; ett vad som skulle ha utökat min annars så myntbelupna polletthög med en sällsynt tusenlapp. Men med tanke på att jag lämnade det Division II-sjunkande skeppet som salig Costa Concordia-kapten, illa bortfäktande såväl kvinnor och barn vid nödutgångarna, så lär jag inte räkna med att få så mycket som en sekin överswishat på mitt konto (070 307 00 47  för dessa specifika gåvor eller för all del andra av mer generell godhetsnatur).
Nåväl.
Här är länken med vilken man anmäler sig. Den rena ligakoden, för er som redan skapat lag, är 1057821-453890.
Kom, nu är allt tillrett.

1 Kommentar on “Donatas Vencevicius Memorial Trophy 2014/15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...