Rekommendation:

20140717-132724-48444924.jpg
Det var länge sedan jag inspirerades på riktigt av en godare bok. Därav stagnationen av min penna, antar jag.
(Jag tror, tror!!!, att ni märkte, märkte!!!, när jag nyss läst Livläkarens besök.)
Tills min vän Sinan påpassligt uppfattade att jag hos ett par bokhandlare fruktlöst eftersökt BJ Novaks novellsamling och sedan, lagom till min födelsedag, gjorde sig besväret att beställa hem den åt mig.
Jag rekommenderar ”One more thing: Stories and other stories” till samtliga.
Jag älskar, ingenting annat än älskar, författare som kan få mig att skratta genuint. De är så få.
Och efter många av BJ Novaks berättelser sitter man och undrar ”hur kan ingen ha kommit på att skriva om det här tidigare?!”: lite som man kan tänka ”hur kan någon skriva om det här och tro att det är av intresse för någon?” kring denna portals utsvävningar.
Den finns än så länge bara att tillgå på engelska, men ganska snart finns den nog dubbad. Då förstås under titeln ”BJ Novak badade aldrig i Genesarets sjö”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...