Monday morning: feels like I’m going down

IMG_20140127_121432
Det vi ser är två fyrmannabord i ett lunchrum: två fyrmannabord fördelat på sju klasskamrater.
Vad vi ser är att sex (!) stycken av klasskamraterna valt att äta lunch vid det främre fyrmannabordet – varpå en av klasskamraterna (han med en Könsförrädare-tygkasse*) sitter mol allena vid det andra.
Sedan gick jag, efter en skoldag helt i plåt, hem och packade ner billigt porslin i alldeles för många lokala dagstidningar (de är så tunna nu för tiden!). För att besitta ett lösöre som inget försäkringsbolag vill försäkra på grund av vissa värdemässiga minimikrav så tar det en väldig tid, detta.
Hur var er dag?
*= Hardcore 2014 är att inte påstå sig hinna ta tåget upp till Umeå för att se själva spelningen, för att istället bekvämt beställa tygkassen via webbshopen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...