Ryssfemma i hjärnan

image
image
På fredag har jag tenta.
Politisk kommunikation.
Och jag är nittioprocentigt säker på att jag redan läst en strökurs vid namn ”Strategisk kommunikation” på en handfull högskolepoäng vid Umeå Universitet.
Det är i princip samma sak, ändå kan jag ingenting.
Jag är ingen Johan Esk, jag är emot allt fusk inom all sport (förutom flytt av seriematcher på grund av Idol-veckofinaler), men hade de sålt ryssfemmor för hjärnan (inget farligt; typ en kanyl man applicerar i tinningen bara) under disk här i biblioteket så hade jag slagit till direkt.
Jag har en närmast fotografisk glömska när det gäller facklitteratur.
Det om min intellektuella obegåvning.
Nu vill jag presentera dagens låt:
Bob Hund – Tinnitus i Hjärtat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...