Ryktet: Jonatan Johansson drabbad av vattenskalle

Som om inte Selångers skade- och sjukdomssituation inför söndagens match mot Frej var nog problematisk så kommer nu rapporter från Bergsåker om att lagets målvakt Jonatan Johansson har drabbats av en hybrisartad vattenskalle.
Olyckan ska ha varit framme när Johansson fick följande citat, saxat från UNT:s väluppdaterade Division I-blogg, uppläst för sig strax innan gårdagens träning:
”Selånger har en av seriens kanske vassaste målvakter i Jonathan Johansson och lever högt på honom – men jag är tveksam till om han ensam kan hålla nykomlingen kvar. Det är lite så det känns vad gäller Sundsvallslaget: Johansson mot övriga lag.”
På den efterföljande träningen ska Johansson ha pressat Selångertränaren Anders Högman om att få ”spela jag mot rubbet hela träningen” och en spelare, som vill vara anonym, berättar om att målvakten nu bara tänker lystra till Jonatan ”Johansson mot rubbet” Johansson.
pirkt.se nådde Jonatan Johansson sent under torsdagskvällen och bad målvakten kommentera de rykten som säger att Frejs målvaktstränare, den förre landslagsmålvakten Magnus Hedman, kan komma att vakta bortakassen på söndag.
– Det vet jag ingenting om. Allt jag vet är att det är en viktig match för mig som lag men att man måste se den som vilken som helst: det är jag mot Frej. Johansson mot Frej, säger Jonatan Johansson.

1 Kommentar on “Ryktet: Jonatan Johansson drabbad av vattenskalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...