Sponsrat inlägg: Judith vet hur en slipsten skall dras

IMG_20130718_112147Fotbad – på lokal.
Jag hade förväntat mig en starkare reaktion när jag lyfte upp mina sanitära olägenheter  ur badskummet för inspektion: men Judith på Judiths Fotvård är en luttrad fotkvinna som antagligen sett rena köttslamsor komma och gå i hennes upphöjda pedikyrstol.
Det hela utvecklades aldrig till att bli den mängd bloggmateria jag tänkt mig. Det var mest en härlig en-och-en-halvtimmesstund där mina fötter fick den omvårdnad de blivit försakade alldeles för länge. Judith klippte i skinnet, filade, gröpte och – till slut, när en timme gått och jag trodde att vi var klara…
IMG_20130718_115946… då togs slipstenen fram. Och i samma veva satte Judith en mask över näbben – en sådan som skyddar kineser från Sars och fotvårdare från förhårdnade partiklar – samtidigt som en dammsugarslang, en träslöjdens grovslang, sänktes ned över mina slipobjekt till fötter.
När jag klev ned från min piedestal hade jag inte en enda av mina väl inarbetade förhårdnader kvar på fötternas undersida: det kändes som att ta på någon annans fot – hela det ytskikt jag lärt känna under åratal var plötsligt borta och ersatt av ett nytt, lent dito.
På större portaler som pirkt.se (som ännu inte tapetserats med reklam om förstoring av lemmar eller heta telefonlinjer) så måste det få förekomma sponsrade inlägg där lokala företagare lyfts fram. Men till skillnad från smaklös sponsring – där man bjuds på saker till höger och vänster – så består de sponsrade inläggen på pirkt.se av att jag betalar fullpris för saker som jag sedan dessutom hyllar.
Jag vill därför dela ut högsta betyg till behandlingen ”fotvårdsbehandling” på Judiths Fotvård i Skönsmon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...