Björn 2.0

Minns ni hur Björn Enqvist fick ett årligt Sportspegeln-inslag i mitten av 2000-talet, med infallsvinkeln att den gamle Gais-spelaren – som ett av få Cypernproffs – ”bytt den svenska försäsongen mot sol och bad”? Klart ni gör.
Nu vill hur som helst den förre MFF-anfallaren och geograflärlingen Alex Nilsson gå i dennes fotspår:
(null)
Till och med gamle Björnte dolde sin sol-och-bad-vurm mer elegant.
Ni som följt denna portal ett tag (det finns ett ”/är min mor”-skämt att billigt hämta ut här, men det blir så fult med snedstreckskämt) vet att det, jämte ett novemberfrostigt provspel i Sandnes Ulf, alltid varit min dröm att nypa ett kontrakt i den cypriotiska andraligan. Och skulle chansen dyka upp så skulle jag svara exakt så där när Fotbolltransfers.com vill göra en blänkare.
”Jag googlade och det såg ju riktigt trevligt ut.”

2 Kommentarer on “Björn 2.0

  1. Jag tror vår gamle högerback Billy B spelar på Malta också. Han har det säkert trevligt. Giffarna – Kilmarnock – Hammarby – Island – Malta. Spikrakt uppåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...