Inlägg från Bakjour

Jag är sedan härom veckan en ivrigt kampanjande Amin Nazari-till-Sundsvall-eldsjäl.
Som del i den folkrörelsen skickade jag på måfå ut den här dräparen, för att en gång för alla slå fast att den unge MFF-mittfältaren ska bege sig till Sundsvall, jazzen och allsvenskan och inte till Fredrikstad och andraligan och… ja; inte mycket i kulturväg, tänkte jag.


Men inte hade man mycket för att man stack ut sin jazzvurmande näbb, inte. Direkt fick man svar på tal från någon rapp PR-människa:


Det hade jag ju inte, i min förhastade iver att skicka Amin Nazari in i Urbans famn.
Skärmavbild 2015-02-03 kl. 22.38.17
Den såg banne mig inte dum ut, Fredrikstad Blues och Jazzklubb. Och Carsten Boe Trio på besök redan nu den sjunde. Där föll kanske mitt jazz– och kulturargument, men kampen fortsätter, kamrater: Amin Nazari ska bli tredjemittfältare i Giffarna.
Beslut skulle komma idag, var det sagt från Sydsvenskan, men det verkar dröja. Kanske kommer det imorgon.
Vi har en dag till på oss.
Vad har vi mer att locka med? Kjelle L? E4-bro?
Förslag bedes.

1 Kommentar on “Inlägg från Bakjour

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...