King till HuFF

Unge anfallaren Kion King vänder inte tillbaka till GIF Sundsvall, succésäsongen i den södra Norrlandstrean till trots. 18-åringen (som sprang in 18 baljor för Strands IF i år) har istället skrivit på för Hudiksvalls FF och GIF Sundsvall missar därmed chansen att ha Medelpads starkaste fotbollsnamn i sin trupp.
Istället är det fortsatt Ånge IF som i och med värvningen av den rappe yttern Seedy Mbenga som just nu innehar den namnmässiga vandringspokalen.
Väl? Eller underskattar jag Granit Buzuku av gammal slentrian?
Uppdatering: Freddy Adu är släppt av sin serbiska klubb! Jag upprepar: Freddy Adu är släppt av sin serbiska klubb. Pirkt.se söker nu frivillig som är villig att klättra upp på Gustav Adolf-statyn och Glenn Hysén-gasta ”Freddy är släppt!” så att Urban Hagblom nås av beskedet. 
Själv ska jag hem ikväll och bygga mig en liten bivack utanför Södra Berget-restaurangen för att vara först med nyheten om eventuella bjudluncher från Urban Hagbloms sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...