FLASH:

IMG_2137.PNG
En källa (som vi kan kalla ”Johan Martinsson”) skickar mig dessa bilder från en lunchrestaurang där mannen till vänster är Urban Hagblom och den till höger är… ja, vem? Är det en Lasse Krogh Gerson som låter sig väl smaka av den medelpadska lunchpaletten?
Även Joel Cedergren ska ha varit med i sällskapet.
Vad säger vi?
IMG_2138.PNG
Lasse?

IMG_2139.PNG

Kroghen?
 
”Martinsson”, som livnär sig som företagshöjdare, skickade också bilder på sin flera rätter digra lunchanrättning: bilder på såväl kallrökt lax som ugnslagad torskrygg. Hur är det; äter luxemburgska tvåvägsmittfältare fisk?
 

Uppdatering: 

Skärmavbild 2014-12-18 kl. 15.52.21
Södra Berget-restaurangens fiskbetonade lunchmeny är en av få saker som talar emot ”Wok–Lasse”.

5 Kommentarer on “FLASH:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...