Romcom

Aktuellt tog sig ut på ”stan” – ”stan” är som så ofta T-Centralen i Stockholm – för att fråga folk om hur de ser på regeringskaoset:
KULATTDETHÄNDERNÅT
Om man ändå finge ha Solveigs soliga inställning till kaoset; som vore detta – faktumet att fascister tillåts sitta och domdera villkoren i svensk politik med Alliansens lika goda som barnsliga minne – en gullig vändning i en tidigare något sömnig romantisk komedi.

5 Kommentarer on “Romcom

  1. Må så vara att allt är kaos men inte fan har jag sett att de rapporterar att PL la in en omgång mitt i veckan bara så där, snacka om katastrof!!!
    FPL gick ju åt fanders…

  2. Den enda som kan vara glad en sådan här dag är pirkt.se som än en gång kan fylla portalen med härlig och konstruktiv fi-propaganda istället för fotboll som 99% av besökarna vill läsa om.

  3. Är det inte konstigt att de 99% sällan kommenterar dina inlägg om fotboll, men gärna kommenterar/opponerar när de innehåller något politiskt?

  4. Jag är 1 på 100 tydligen och jag håller på Erik. Tycker för övrigt det upp till honom själv att välja sina ämnen här. Sådeså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...