En costarican i gipan

Har ni redan hunnit prata färdigt om gårdagens bästa bild alla kategorier? Nedan ser vi Patrick Mörk, en av Sveriges mest hyllade agenter, suga på en glödande costarican medan han letar efter ”den nye Celso Borges” åt AIK.
pattemörck
Titta på den där spelanalyserande blicken: ”hm, han ser rapp ut – men skulle han ta sig förbi David Boo Wiklander på en frostbelupen plan i mars?”. 
Mitt drömreportage vore nog att få följa med en Patrick Mörk eller en Hasan Cetinkaya under tid. Eller, fan: jag skulle nöja mig med en nyuppstartad Erkan Saglik– eller Mentor Zhubi–figur. Kanske är det ännu mer intresserad hur man i förstaskedet nästlar sig in i agentbranschen: hur man lanserar idén för en fotbollsspelare i Superettan (som i snitt sitter på en lön kring 22 000 kronor) att ”jag tar lite av dina framtida intäkter mot att jag sitter och försöker smörja några turkiska andraligeklubbar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...