Of course I’m gonna explode. Do you think I’m not gonna explode?

Osäker på hur man ska önska någon som är på väg till IP imorgon ”lycka till”?
Det stela tumme-upp-leendet nedan delas ut till en människa som vid sina sinnens fulla bruk är i färd med att sätta sig vid ratten och köra en bil rakt in i en tegelvägg för att kanske, i den bästa av världar, hinna kasta sig ut genom dörren i sista stund.
TUMMEuppCharlie
Så… nåt sånt.

2 Kommentarer on “Of course I’m gonna explode. Do you think I’m not gonna explode?

 1. Hej Erik. Och som vi firade. Och grattis till alla oss! Och som vi skrattade när vi såg dig i paus i roströd?! luva. Sen så grät vi, ömsom skrek, på Folkoperan vid Mariatorget. Sen när vi väl var på plats på Pelikan så fick jag besked om att min äldsta dotters, hon är nio och hon är mitt allt, bästa kompis sen fem års pappa just hade tagit livet av sig. Jaji, sätter saker och ting i perspektiv. lyssna på denna
  https://www.youtube.com/watch?v=JkczI1-be1k
  Vi syns nästa år. Sköt om dig. Tack för den bästa blogg som jag och många med mig uppskattar.
  Mvh
  Mattias Nyberg

  1. Ledsen för sent svar: men tack för den finaste kommentar den här portalen tagit emot på ett bra tag. Viktigt med perspektiven. Och länken fick mig äntligen att ta mig tid med The Devil & Daniel Johnston.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...