Worlds Are Colliding

Skärmavbild 2014-10-22 kl. 08.43.41
Så många personliga FM-cirklar skulle slutas om Giffarna till slut nyper Freddy Adu i vinter.
Jag minns att jag – i en alldeles för intellektför ålder – stod och smaskade in mål på mål på mål i ett sjumannamål på Sidsjövallen*, samtidigt som jag mumlade lite för högt för mig själv om att jag var ”GIF Sundsvalls supertalang Freddy Adu”; ett faktum som fanns på en stationär PC:s hårddisk några hundra meter därifrån.
*= Det är små marginaler som avgör om man tar sig till toppen (säg: ett treårskontrakt med J-Södra) eller om man försvinner ut i division ett-periferin. Jag skyller en stod del av min karriärs begränsade framgång på att elvamannamålen vid Sidsjövallen alltid stod låsta under mina ungdomsår.
Nog om mig; det finns en annan spelare som inte riktigt nådde hela vägen fram, som inte motsvarade alla högt ställda förväntningar. En spelare som kanske ändå, likt mig, kan kämpa sig till ett kontrakt med GIF Sundsvalls a-lag till slut.
Skärmavbild 2014-10-22 kl. 09.16.05
Jag kommer att ha viss kontakt med Urban Hagblom framöver. Jag skulle inte förlåta mig själv om jag inte i förbifarten – månne som en sensuell viskning – yppar den gode Freddys namn.
(Och Urban kan säga vad han vill om tidiga underbarn – men Owen Price, köpt till Tottenham som 14-åring för fem miljoner kronor, gjorde faktiskt en assist i Superettan 2006.)

2 Kommentarer on “Worlds Are Colliding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...