Rron-Tegalsdnal

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with m3 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with m3 preset
Hösten är nu officiellt kommen.
Båten är uppdragen och stugorna är utstädade och det känns väldigt fint att jag hann åka ut till min farmor och farfar och hjälpa till med att stå bredvid och ta Instagram-bilder.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Jag går ju förstås inte och väntar på något arv, men min farfars feltryckta och därför gratisutdelade GIF-keps – där sidotexten ”Norr-landslaget” blivit ”Rron-Tegalsdnal” – är förstås en raritet som skulle kunna trygga min likvida framtid vid en auktion för Pirkt.se-läsarkretsen.
 
Jag hittade ingen svamp på min och min mors lilla tur i skogen (någon hade varit där och länsat varje skogsbryn och inte följt den gamla Catch & Release-hederskodexen), men jag uppskattade verkligen att strosa omkring över stock och sten.
Låt oss aldrig inskränka allemansrätten. Var mans rätt att sätta sig och björna på sin nästas veranda är något av det finaste vi har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...