Varje svin har haft en barndom, men internet tillhör oss

Sveriges tredje största parti är fascistiskt och Sveriges riksdag ska framöver hushålla och avlöna hets mot folkgrupp-dömda individer.
Och då Kent Ekeroth, en av partiets topprasister, uttalat en målsättning om att ”i sinom tid” stoppa oberoende media så är det viktigare än någonsin att Pirkt.se – en av demokratins absoluta grundvalar – inte låter sig stoppas av politisk depression.
Processed with VSCOcam with c1 preset
Dessa två går ikväll på sina första partipolitiska möten. Och det finns förstås många alternativ för den som vill engagera sig partipolitiskt mot den utbredande rasismen (det finns partier som hålögt står och tittar på Jimmie Åkessons tal och tänker att ”ja, nu är SD tredje största parti, nu måste vi anpassa oss, det är det demokratiska att göra”, som kommer att fortsätta den tankebanan tills fascisterna når egen majoritet och de helt plötsligt utbrister att ”meh, så nu kan jag inte livnära mig på att skriva liberala kolumner i morgontidningar längre??” och så finns det partier som under samma Åkesson-tal skriker ”inga rasister på våra gator” och hytter med nävarna), jag tänker inte avslöja vilket de har valt.
Det kan ni också göra, gå på ett möte. Mobilisera eder. Eller någonting annat. Någonting.
 
Jag: jag är på väg hem till Sundsvall. Jag har inte varit hemma sedan i juli?, tror jag, men nu, när nazister får propagera på storgatan och ifrågasättande hjältar brottas ner av polis!!!, måste jag återvända.
Kanske borde jag komma hem med jämnare mellanrum, ett fåtal pockar på det, men folk inser inte att en hemfärd innebär uppstigning vid 04.50, att det medhavda kaffet är slut i höjd med Arlanda och att det är ersättningsbuss från Hudiksvall.
 
Frågan är ifall jag fortfarande har ett tilltalsnamn hemmavid:
Foto 2014-09-17 05 35 29
(Ur Torgny Lindgrens ”Norrlands Akvavit”)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...