Rolles nya kläder

Ni känner mig som en Mittmediamotståndare sedan gammalt: det enda jag egentligen åstadkommit i min journalistiska karriär är att jag gjort mig omöjlig i Mittmediala kretsar.
Men även jag måste då och då krypa till korset, och när jag fick höra att Roland Engström, ST:s sportkrönikör, bytt bana och blivit webb-tv-programledare för ett matprogram; ja, då formligen kastade jag mig förstås över det tio minuter långa premiäravsnittet.
Det rekommenderas till samtliga. Jag vill K-märka lokaltidningarnas låga webb-tv-ribba. Låt den aldrig höjas.
Och den här veckan visade det sig överraskande att serien inte ännu är nedlagd utan att det utkommit ett nytt avsnitt: denna gång med Anna Frisk.
rolleanna
Jo: precis den Anna Frisk, hon som med ett leende över näbben körde Gatufesten i botten, intervjuas av Rolle Engström – i ett tio minuter långt reklamklipp för hennes nya restaurang på Alnö:

Ingen annan lokaltidning av motsvarande dignitet kan ägna sig åt så pass hejdlös redaktionell gratisreklam som Sundsvalls Tidning. Så fort någon ägnar så mycket som en tanke på att öppna något nytt så är man där med fotograf och journalist för att proklamera öppningsdatum och läge och kanske bjudas på en bättre silltallrik.
Det är inte konstigt att papperstidningen får extra svårt att dra in annonsörer då: det är ju bara att slå ett samtal till tipstelefonen för att få gratis redaktionell reklam.
Det är tur att man har webb-teven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...