Sportnytt, 10 maj:

Hej och välkomna till Sportnytt. Ikväll ska vi börja med schlager. Vi har vår Public Service-anställde medarbetare Johan Kücükaslan med oss: 
Skärmavbild 2014-05-10 kl. 23.58.47
Även IFK Göteborgs målvakt John Alvbåge vill, i egenskap av fotbollsspelare, säga sitt om romernas situation: 
Skärmavbild 2014-05-11 kl. 00.53.40
Nej, tur då att det fortfarande görs riktig journalistik på andra håll.
Expressen, till exempel, har Carl Juborg på plats i Frankrike för att träffa Zlatan och det går inte att säga mycket annat än att inledningen på den här ingressen är stark:
Skärmavbild 2014-05-11 kl. 02.21.34
Den Tredje Skomakten.
Resten av intervjun ger sken av att han verkar… känna Maxwell, Zlatan? Det är nästan det intrycket man får när man läser Expressen-intervjun, i maj 2014: att de nästan till och med umgås… ut-.. utanför planen?
 
Jag är samtidigt sämst av de alla just nu. Det vill jag med bestämdhet ha sagt. Synapserna kopplar långsammare, som sprang jag omkring i offensivt straffområde, som vandrade jag runt i ett dåsigt töcken. Ingenting händer.
Exempel:
Ikväll debuterade Victor Lindelöf Nilsson, med en Superettan-säsong i VSK Fotboll bakom sig, i Benficas a-lag: borta mot Porto i ligan. Och jag vet inte ifall det stod bara ”Victor” på tröjan; ifall han också fallit in i ”Fredrik”-fällan (vars bakgrund ges här).
Skärmavbild 2014-05-11 kl. 02.32.41
Där har det legat i månader nu, under utkast-fliken, och gäckat mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...