Po Dibba

Väl hemma i Sundsvall kan jag, via mitt barndomshems analoga pappersupplaga, gå runt de nya betalväggar som satts upp kring mycket av det Mittmediala webbinnehållet.
Jag noterar omgående att länets musikaliska stolthet Takida har fått ta emot Olof Högberg-plaketten ”för framstående kulturell gärning”.
Allt i sin ordning, antar jag.
takida
Titta vilken frontmansnäbb han har, ”Takida-Robban”. Han skulle förstås kunna agera frontman i vilket band som helst.
Nedan i Arcade Fire:
arcadefire2013
Oklart varför. Vissa gillar skräckfilmer: jag kan inte ens titta på dylika genom händer framför ansiktet – istället ägnar jag mig åt annan skräckaktivitet; som att klippa in Takida-Robban i riktiga band.
Här i The National:
thetakional
AH! Nog nu!!!
 
Det är långt mellan gångerna, men jag måste få passa på att berömma Mittmedia till rekryteringen av Po Tidholm som krönikör.
Samma krönikor ska väl dock gå i flertalet Mittmedia-tidningar och långt ifrån enbart i Sundsvalls Tidning: enligt den medielogik som nu för tiden kan fylla ST-sporten med nyhetsartiklar om Härnösands-lag.
Men misströsta inte, Sundsvallsbor – det blir exklusivt allmänkrönikerande också för er:
Skärmavbild 2014-05-07 kl. 13.37.23
Roland Engströms vassa penna kan inte längre begränsas till att enkom skriva om den generella händelseutvecklingen i fotbollsmatcher i krönikeform, utan den måste nu också kåsera om allmänna nyheter.
Ett nytt Dressman i In-gallerian hade borgat för ett mer befogat ”grattis, Sundsvall”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...