Lotto-Åkes Brasklapp:

Pirkt.se:s turspelsexpert Åke ”Lotto-Åke” Andersson finns som vanligt med näbben i tombolan för att studera värmningarna inför lördagens Lotto-omgång. 
Här är hans brasklapp inför lördagens tävlingar i Bingo Visby-hallen: en unik tipstjänst i form av en veckovis blixtkrönika som inte innehåller speltips, systemförslag eller potentiella spikar utan endast en baissning av en enda av de trettiofem bollarna till start. 

Lotto-Åke (1)
Lotto-Åkes Brasklapp:

Boll 13 har haft trassel med polyperna under veckan och kan till och med strykas – trots att hans tyske tränare gått och väntat på att lottas till trettondespår i Visbys smala tombola en längre tid. Det här bekräftade han när jag pratade med honom redan igår:
– Det stämmer. Det är trassel med polyperna, bekräftar Timo Boll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...