Återpublicering

Igår gjorde Harry Kane sitt första ligamål för Tottenham – detta på grund av att Urban Hagblom inte tar denna blogg på tillräckligt stort allvar.
Jag sa ju – om jag får återpublicera mig själv – åt honom att slå till redan i somras, på grund av Kanes oerhörda hymnkapacitet.
Idag tog jag mig till jobbet vid tresnåret, tog av mig mössan, slog mig ner – och åkte hem. Jag var konkret överflödig: ej schemaförd.
Jag hade inga häftiga invändningar (är man inte schemaförd så är man inte schemaförd) då jag fick åka hem och äntligen – efter jobb måndag–tisdag, Sundsvallsbesök onsdag-lördag och jobb söndag-måndag igen – tillbringa en helkväll (sushi! Korrespondenterna! Trolljägarna! Fotboll!) med denna ungmö:
_MG_1513
I wanna hurry home to you
Put on a slow, dumb show for you and crack you up

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...