Modemåndag

En gång vill jag minnas att den här portalen – för ett enda avsnitt! – introducerade programserien Modemåndag. Jag antar att det innefattade att jag struttade omkring i morgonrock, möjligen att det sammankopplades med den svårartade gikt jag ett tag trodde mig drabbats av.
Och eftersom gikt ofta kan härledas till svårartad alkoholism så såg då den eventuella Modemåndagen då ut så här, i samband med lanserandet av soc-kassen:
sockassen
Det var då, och igår var igår – och jag tyckte att det vara en tillräckligt stark modedag för ett snabbt och tillfälligt återförande av Modemåndagen (främst eftersom det är så svårt att rubriksätta dessa spretiga, o, så spretiga!, inlägg).
Först: mitt kanske starkaste intryck av El Clásicon igår kväll var detta:
Processed with VSCOcam with f2 preset
Jens Fjellströms minst sagt festliga kostymuppenbarelse med ”spännande” accessoarer, värdig de stora scenernas gycklare: Joe Labero-nivå-gycklarna som lämnat duvorna och hattkaninerna därhän för utsålda uppsättningar i Bangkok.
Det spelar ingen roll hur pass bra kontrakt Fjellström har med Canal+ (ganska bra, får vi anta då han snart är det enda profilerade namnet kvar på kanalen) – han skulle aldrig få ta så mycket som ett lån till en gillesstuga iförd den där kostymen.
Men oöverträffad under gårdagen var, förstås oavsiktligt, vår allas Mats ”Masse” Nyström. Jag har ännu inte tagit någon byline-bild på Sportbladet (mer om varför senare, kanske), trots påtryckningar, men jag vill tills vidare bara använda den här helkroppsbylinen:
Skärmavbild 2014-03-24 kl. 12.21.57
Snälla Mats, kom till Globen:
bluemanmats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...