Frukostbild

Jag är av princip emot frukostbilder i bloggar, speciellt på portaler som säger sig representera folket.
Att kasta en handpressad apelsinjuice och äggröra i plytet på en folkhjälte som just slevat i sig en syltlös havreblandning är ingenting annat än elakt: så gör bara onda filmskurkar och vissa anställda på Försäkringskassan.
Men i dag unnade jag så till den milda grad att situationen närmast kräver en bild. Jag unnade mig en Hälsans Förskola-frukost:
image
För er som inte förstår referensen, för som bryr er mer om en Magnus Pehrssons-analys av Manchester Uniteds anfallsspel inför match än en dialys av Sveriges på entreprenad utlagda ändtarm, så rekommenderar jag gårdagens Uppdrag Granskning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...