GIF, GIF, Gifarna

Jag har letat efter ett naturligt sätt att inkorporera gifar – inte en grav felstavning av fotbollslaget vi alla håller så kärt (har ni SETT Pa Dibbas mål mot Blåvitt?!), utan de rörliga, popkulturella bilderna som kan vara så skoj i rätt kontext.
Och i går under partiledardebatten i Agenda – kort resumé: ”Du kan inte räkna!”, ”DU kan inte räkna!”, ”Du saknar miljarder!”, ”DU kan sakna miljarder!” (det fattades bara att de båda halade fram sina gamla gymnasiebetyg i Matematik B) – så slog det mig att jag satt på en lämplig.
Det här är Jimmie Åkesson i varje sminkrum inför tv-sändning, alltid:
frankGIF
När Gustaf Fridolin i går konstaterade att ”ditt parti har en bakgrund av radikal rasism” så skakade Jimme Åkesson på huvudet, som att det var ett helt befängt påstående. Snart är det borttvättat, gott folk. Snart är det glömt och begravet. Snart dansar Jimmie med kossan Doris.
Det är hemskt.
(Igen, till det opolitiska men ack så viktiga: har ni SETT Pa Dibbas mål mot Blåvitt?!?!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...