Trevliga Bombare – utan skav

image

Bombay Bicycle Club

PPP
Bäst: Energin. Och ”How Can You Swallow So Much Sleep”.
Sämst: Att sången försvann bort i dånet under den annars så mäktiga refrängen i Luna.
 
En mycket trevlig kväll med ett trevligt, extremt skickligt (så pass skickligt att de nästan, men bara nästan, går i den gamla Deportees-fällan: det svenska fenomenet på ett band som är så skickliga att deras perfekta musik blir tråkig) band som försökte få det att skava – med frejdig energi och spelglädje (vilka recenserar jag här? Roland Cedermark och Calle Jularbo?). Men man nådde inte riktigt hela vägen fram: och låt på låt uppradade efter varandra så låter Bombay Bicycle Club (”Bombarna” i folkmun) lite monotona. Man hör hur så pass många låtar är uppbyggda på exakt samma sätt; som vore de framtagna enligt samma kemiska formel.
Men trevligt. Och bra. Tre plus.
Jaha, ni vill lyssna in er på ”Bombarna”? Här, unna er en snabbt ihopslängd lista på bandets fem bästa låtar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...