En liten checklista hinner vi med

Jaha, gott folk.
Nu skulle det väl smaka fågel med en checklista av vad som hunnits med hittills under två dagars praktik:

 • Jag tror bestämt att jag var den enda människan på pendeltåget mot Stockholms Central under måndagsmorgonen som hade Google Maps-vägbeskrivning inställt på Västra Järnvägsgatan 26: en adress som ligger knappa hundra meter från nämnda central.
 • Jag har sagt ”icke” till Fredrik Virtanen när han frågade ifall ”jag stod i kö här”, nästan direkt när jag för första gången klivit innanför dörren till redaktionen (jag har en väldigt köande utstrålning). Inget femplussvar men väl habila 3 plus.
 • Jag har skakat hand med Simon Bank.
 • Jag fick inleda min Sportbladet-visit med prestigeuppdraget att sammanställa alla de allsvenska lagens försäsongsscheman.
 • Under nämnda uppdrag tog jag det kontroversiella beslutet att inte applicera tre utropstecken inom parantes efter arenanamnet Färs & Frosta Arena.
 • Färs & Frosta Arena (!!!) ligger i Skåne och bland annat Helsingborgs IF spelar träningsmatcher där.
 • En person på redaktionen har kommit fram och berättat att han ”brukar läsa min blogg ibland”: en av denna portals största framgångar i modern tid.
 • Jag har redan hunnit applicera en ordvits:
 • Skärmavbild 2014-02-04 kl. 16.54.10
 • och Kompany! Ojvoj: som hade jag fått mig en tjänst på Alfwar och Skämt-sidan i Sundsvalls Tidning.
 • Jag har också haft ett längre samtal med Kalle Karlsson. Inte så mycket med honom i egenskap av profilerad Premier League-bloggare utan som assisterande tränare med visst rekryteringsansvar i Karlbergs BK i Division II Norra Svealand.
 • I morgon gör jag en träning med samma Karlbergs BK på Stadshagens IP. Kristian Ek har efter en kort provträningssejour redan tackat nej till klubben – så nu går man efter andrasorteringen. Om inte jag lyckas pussla ihop schemat så lär jag ge dem numret till Erik Sandvärn.
  Jag ska försöka hinna med att uppdatera den här portalen också, kvällstid. Håll till godo.

2 Kommentarer on “En liten checklista hinner vi med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...