Dagens namn:

poul perris
”Nyfiken På”-programledaren Poul Perris.
Låt det tumla runt i gomseglet ett par gånger: Poul Perris.
Det är ett namn som, tillsammans med hans världsvana yttre och sitt Joe Labero-hår, närmast borgar för kontinentalt gyckel; jag ser framför mig egna uppsättningar i Bangkok där Poul (med O!) med van hand sågar människokroppar i tu och rycker minkdjur ur plommonstop.
Det om det: programmet i sig var också ganska trevligt.

4 Kommentarer on “Dagens namn:

  1. Ok, jag antar att du har koll men du lämnade ju en handbollsmålis lucka nere vid högra stolpen som jag kände behövde fyllas ut. Killen sjöng ju i en-skivesband som var rätt poppis när det begav sig. (Ja de släppte en skiva nummer två men ingen brydde/lyssnade på den så det räknas inte).

    1. Jo, jag läste det på hans Wikipedia: men auran är fortfarande mer internationellt gycklig än popstjärnig.
      ”The Facer” skulle ju vara en ypperlig scenpersona i gyckelkretsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...