FM-embargo:

Sedan i lördags, då Klonk-Basse och Martinsson var här och vi – som de trettonåringar vi äro – spelade FM tillsammans på varsin skärm hela dagen, så har jag bedrivit en framgångsrik bojkott mot spelet Football Manager 2014.
Detta sedan Peppe Femling lyckats ta upp GIF Sundsvall ur Superettan på uppstuds (jag värvade nämligen Leonardo Novo istället för Leo Englund), varpå han helt plötsligt började gå som ett blysänke i Allsvenskan året därpå (0–0–7 efter sju matcher är inte smickrande siffror) innan han slutligen sparkades. Han tog då över GAIS i Superettan efter halva säsongen, gick upp med dunder och brak (två uppflyttningar från samma serie på två år!), värvade exempelvis Gustaf Svensson (som satt på sin klubblösa kobbe och bara väntade på att GAIS skulle höra av sig), konstaterade att han hade en av de bästa trupperna som någonsin gästat Allsvenskan – varpå hans lag tog typ två poäng på 10 matcher och han följaktligen sparkades på nytt.
Om någon under förra helgen hörde ett gutturalt avgrundsvrål i stil med ”MITT KUNGARIKE FÖR EN FM-MÅLVAKT SOM INTE SLÄNGER SIG JÄMTE MARKEN PÅ HÖGA INLÄGG!” så var det nog jag som avreagerade mig.
Samtidigt som detta utspelade sig satt Martinsson (som sålt iväg Stefan Ålander till arabiska Al-Gharaffa för 14 miljoner) med sitt allra värsta ”det går bra på FM”-flin, smackade sig om munnen när han hämtade hem John ”Guden” Guidetti (23 år, 2015) till Giffers, och Klonk-Basse… var Klonk-Basse, med allt vad det innebär.
Nåväl. Nu rådet totalt Football Manager-embargo tills dess att den nya patchen kommer ut.
Nej, jag hoppas inte främst på att de åtgärdar alla matchmotorns buggar. Jag hoppas förstås på att de ändrar lite i databasen – så att man kan ta över Östersunds FK, titta runt lite i reservlaget…
… och hitta 250 unga libyer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...