En Fiat Punto över Jean-Claude

brobygge
Näst sista delen på E4-bygget är på plats nu.
Det är väl en 20-metersbit kvar, kanske 30.
Flera år av uppmärksammat arbete är snart färdigställt, ett par belgare har trillat av pinn (hur många belgare budgeterar man med på förhand i ett dylikt jätteprojekt?) – och nu när hela projektet ska till att ros i hamn så tycker jag att situationen närmast kräver en celeber avslutning.
Ja, jag skulle till och med sträcka mig så långt som att jag i ren protest flyttar från kommunen om nu de politiskt ansvariga i Sundsvall inte ser till så att vi får den avslutning som det påkostade brobygget förtjänar.
Och med förtjänar så menar jag, förstås!, att kommunen låter lämna en sista liten lucka på 1,5-2 meter i bron – för att sedan flyga in Jean-Claude van Damme som för en liten kost- och logi-slant säkert skulle vara villig att upprepa sin virala ”gå-ner-i-split”-succé…
jeanarn
… mellan en väldig bro.
Kanske kan den första bilen, någon lätt liten Fiat Punto, också åka jungfrufärd över den splittande Jean-Claude; men det är förvisso något man får fråga Jean-Claude och hans ljumskar om.
Men åtminstone att han går ner i split mellan brodelarna, framför en härlig, SCA-smoggig gryningssol i Sundsvallshamnen: det tycker jag är det allra minsta man kan förvänta sig.
Ja, jag går så långt som till att säga att jag lämnar kommunen – redan i månadsskiftet – om det inte händer. Jag vill inte bo i en kommun utan virala visioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...