Mitt och alla andras drömjobb

Jag blev väldigt lycklig när Sportbladet ringde och erbjöd mig en praktikplats. Det har länge varit min drömarbetsgivare, sida vid sida med ett flyktigt korttidskontrakt hos Sandnes Ulf.
Men så i kväll fick jag mig en ny drömarbetsgivare. Jag surfade, som man gör, slentrianmässigt in på Ravelli.se – Tomas Ravellis hemsida för Tomas Ravellis nya klädkollektion – och med en enkel samling pixlar kullkastades allt jag trodde att jag visste om mina drömmars arbetsmarknad.
Jag vill från och med nu allra helst göra mig en plats i den här närmast trollska, sagolika triaden, tillika företagsledning:
Skärmavbild 2013-12-22 kl. 21.16.33
Jag vet inte, men jag tror att det här bilden på Ravelli.se:s företagsledning är en sån där luddig 3D-tavla som bara ger och ger och ger ju längre man stirrar på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...