Det bästa med Vinterstudion

vinterstudion
Det allra mysigaste med fenomenet Vinterstudion är givetvis hur expertkommentatorn alltid – oavsett om det är längdskidor eller skidskytte, damer eller herrar – träffat så många åkarna ”när jag tog en runda i spåret innan start”.
Det är som om Bosse Petersson ”stått och bollat gris med Cristiano Ronaldo och Benzema strax innan avspark”. Det är en så härlig tanke; att Bosse skulle jogga omkring på innerplan, tjena på Özil, stanna och slänga lite käft om gräset med Giroud på rumphuggen skolfranska – och sedan sitta och återge det i Viasat-sändningen.

1 Kommentar on “Det bästa med Vinterstudion

  1. Ja fast då hade det nog låtit från Bosse.
    -Jag träffade Ronaldo i solariet, han körde en dubbelgrillning medan jag använde min specialolja och bara behövde toppas lite grann.
    Med reservation för att jag inte behärskar facktermerna inom solariandets skrå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...