Throwback Thursday:

JAMTFAL_JORN_jpg
Den gamle norske landslagsmålvakten Jörn Jamtfall, då 36, var uppskriven som andramålvakt i GIF Sundsvall, hösten 2002.
Detta trots att Jamtfall egentligen hade slutat som aktiv och istället blivit målvaktstränare i Rosenborg.
Och jag ska villigt erkänna att mitt 12-åriga jag inte alls har något minne av Jörn, utan blev helt tagen på sängen i dag när jag läste en elva år gammal Stefan Thylin-krönika – ni vet, som man gör om dagarna – där den gamle stormålvakten rabblades upp bland importerna.
Jag skäms lite för att ett sådant klassnamn gått mig förbi under alla dessa år.
Det om det.
Kanske inför vi en veckovis tillbakablick här på torsdagarna.
[socialpoll id=”2175510″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...