Studiebesök: TV4

Vi möttes av ett digert utbud storvilt i TV4-huset.
Bengt Magnusson satt och rosslade över en datorskärm, Jesper Börjesson gled omkring med sitt lätta, flygiga hår i sitt lätta, flygiga lördagsliv – men frågan är om det inte var i receptionen som jag träffade på den profil som var allra härligast att få beskåda.
IMG_20131022_150214
Den kala skalpen till vänster är nämligen Ronny Svenssons: hawaiiskjortornas svenske ambassadör som också, som bisyssla, recenserar film.
Vi tittade även in på Aftonbladet TV (och fick en glimt av profilen Rickard Westman) och på Expressen TV (där jag bara fick syn på den profilerade hockeyesset Henrik Sjöberg).
Det om det.
I dag skickade jag iväg de personliga brev som skrevs under gårdagsnatten och morgonen och som ska ge mig en praktikplats framåt våren.
Vi kopplar tillbaka till opinionsundersökningen som vevades ut härom veckan:
Skärmavbild 2013-10-23 kl. 22.44.34
Och jo, kära läsare och röstare: nog drogs det på den tröstlösa kampen mot tunnhårigheten, precis som önskat. Det var dock självklart tanken redan innan enkätundersökningen gav mig vatten på min kvarn; den tidiga, karaktärsdanande tunnhårigheten är ju nämligen det mest sympatiska personlighetsdraget jag har.
(Det var väl tur att jag slapp bygga mitt brev kring luddiga läsarkommentarer från familjens huskatt)
Kvällstidningarna brukar tydligen hugga direkt, redan på fredagen när breven dimper ner i deras inkorgar, och det finns inte längre någonting för mig att göra.
Det gäller bara att hålla mobiltelefonen vid liv.
Ringer det så är det väl trevligt, men ringer det inte så är det väl egentligen inte allvarligare än att man stoppar näbben i en ugnsäker form Kassler Africana och somnar in till smaken av saltat nätfläsk och exotisk ananassaft.

1 Kommentar on “Studiebesök: TV4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...