Backslash pirktthoughts:

Jag har ännu inte kopplat något räkneverk till pirkt.se och har därför ingen som helst aning om det finns några där ute som frekventerar den här portalen.
Ingen. Aning.
Google Analytics-koden som webbtekniker Mask applicerat fungerar inte.
Visst: ibland kommer en förlupen, ensam kommentar som förkunnar vaga livstecken från läsarskaran– men jag vet att min mor har kommenterat under pseudonym förr och att hon kan göra det igen.
(Ibland kommer förvisso också en åländsk läsarstorm som får en att låsa dörren i rädsla över att ålänningar ska simma över sundet och leta upp mig för att jag dragit ett löjets skimmer över representationslaget. Min mor har mig veterligen aldrig gestaltat en åländsk läsarstorm, så det kan vara ett reellt livstecken.)
Jag kan bäst förklara känslan i att skriva för pirkt.se i nuläget genom denna rad av talande bilder:
creedthoughts
creedbratton-creedthoughts-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...